Segítő kövek

Segítő kövek

 

Az embereket mindig is lenyűgözték a drágakövek, féldrágakövek. Vannak, akiknek csupán az esztétikai és a pénzre átváltható értékük számít, azonban sokan állítják, rezgéseikkel hatnak ránk, mintegy átprogramoznak minket. Minden egyes ásványnak megvannak a maga áldásos tulajdonságai, de azt se árt figyelembe venni, hogy melyik csillag jegyében születtünk, ha igazán a javunkra szeretnénk fordítani erejüket.

 

 

 

 

Kos:

Gyémánt: Miközben rakétaként törsz előre, hajlamos vagy megfeledkezni a részletekről, holott a sikerhez erre is szükséged van. Ez a nemes drágakő egyrészt a rendszerező képességed növeli, másrészt szerencsét és jólétet hoz a számodra.

Ametiszt: Nem rólad fogják megmintázni a türelem szobrát, ráadásul ha a dolgok nem a szájízed szerint alakulnak, iszonyatos dühre tudsz gerjedni. Az ametiszt ezt a hirtelen agresszivitásod szelídíti meg.

Smaragd: Időnként neked is szükséged van a pihenésre, arra, hogy lecsendesítsd az elméd. Számodra ez igencsak nagy feladat lehet, de a smaragd segíthet

.
Bika


Smaragd: A Koshoz hasonlóan te is jó hasznát veheted a smaragdnak, bár más szempontból, te ugyanis alapból nyugodtabb típus vagy. Neked a kreativitásod kibontakoztatásánál válhat hasznodra.

Rózsakvarc: Szereted, ha a környezetedben békesség, harmónia uralkodik. Ha társaságba mész a rózsakvarc ékszerek nemcsak esztétikai szempontból válnak a javadra, de azt is elősegítik, hogy megteremtsd magad körül az annyira vágyott kedélyes hangulatot.

Lapis lazuli: Szeretsz szilárd talajt érezni a lábad alatt, ez az ásvány segít megteremteni ezt az érzést, növeli az önbizalmad.


Ikrek:

Achát: Időnként úgy érzed, hogy nem vesz elég komolyan a környezeted, a mondanivalód süket fülekre talál? Próbáld ki az achát erejét, mely a te esetedben a kommunikáció gördülékenységét biztosítja.

Turmalin: Sziporkázó elmével áldott meg az ég, ám ugyanakkor gondolataid folyamatosan csaponganak. A turmalin azonban segíthet növelni a koncentráló képességed, például ha egy fontos feladatra kell összpontosítanod, vagy meditálni szeretnél.

Citrin: Még te se lehetsz mindig könnyed és vidám. Azonban törekedhetsz rá, citrin viselésével könnyen jó passzba kerülhetsz akkor is, mikor nem látod olyan ragyogónak a napot, mint máskor.

 

 

 

 

 

Rák:

Gyöngyök: A döntéshozással bizony hadilábon állsz, nehezen mondod ki a végső szót, hiszen alaposan körüljárod a kérdést, megvizsgálva minden érvet és ellenérvet. A gyöngyök segítenek felszínre hozni belső bölcsességed, és így megkönnyíteni a döntést.

Holdkő: Mikor úgy érzed, hogy nem vagy önmagad, mikor már környezeted is jelzi, hogy szeszélyesen viselkedsz, akkor hívd segítségül a holdkövet.

Peridot: Az Ikreknek a citrin, neked pedig a peridot vidítja fel a lelked az esős napokon.


Oroszlán:

Rubin: Veled született sármod mindenkit lehengerel. Ám az életben akadnak olyan helyzetek, mikor ez nem elég. Ekkor fordulj a rubinhoz, mely biztosítja számodra, hogy a lehető legkönnyebben kommunikáld le a vágyaidat a környezeted felé.

Topáz: Testi és lelki blokkjaidat is oldja, hozzájárulva, hogy ragyoghass. Nagy összpontosítást igénylő feladatoknál is érdemes viselned.

Tigrisszem: Javítja az észlelésed, hozzájárul szellemi fejlődésedhez és erősíti a megérzéseidet, melyeknek alkalom adtán jó hasznát veheted.


Szűz:

Zafír: Nagyon precíz, lelkiismeretes és szorgalmas vagy. Időnként azonban neked is lazítanod kell, el kell szakadnod a hétköznapok gondjaitól-bajaitól. Ebben a zafír lehet a segítségedre, ami nem mellesleg a kedélyedre is jó hatással van.

Ametiszt: Mások által jelentéktelennek tartott részletek miatt is hajlamos vagy aggódni. Viselj ametiszt ékszert, hogy lazábban tudj hozzáállni a dolgokhoz.

Karnélia: Nem érzed magad biztonságban? Megingott az önbizalmad? A karnélia segít elűzni ezeket a negatív érzéseket.

 

 

 

Mérleg:

Opál: Várod az ihletet, de mintha szabadnapot vett volna ki a kreativitásod? Ez a drágakő visszacsábíthatja hozzád.

Peridot: Mikor úgy érzed, hogy nehezedre esik feltárni szíved vágyát mások előtt, akkor hívd segítségül.

Jade: A számládon a hiány felé billent a mérleg nyelve? Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy ismét egyensúlyba, pozitív irányba tereld. Rásegítésként tarts egy darab jadét a pénztárcádban, hogy emlékeztessen: megérdemled a jólétet.


Skorpió:

Ónix: Skorpióként valószínűleg vonzanak a misztikus tanok, történések. Ha szeretnéd felébreszteni tudatalatti képességeidet, fordulj az ónix mágikus erejéhez.

Fekete gyöngy: Rendkívül erős kisugárzással rendelkezel, ha bárhol is megjelensz, minden szem rád szegeződik. A pozitív benyomást azonban szúrós megjegyzéseiddel rövid időn belül le tudod rombolni. A fekete gyöngy azonban képes megszelídíteni személyiségednek eme nem túl optimális vonását.

Gránát: Általában nem küzdesz libidó gondokkal, de ha valamiért mégse érzed magad olyan vonzónak, akkor viselj gránátból készült ékszert, ami nemcsak a kisugárzásod növeli, de szépséged is kiemeli, valamint az életerődet, érzékenységedet is magasabb szintre emeli.


Nyilas:

Türkiz: Bár általában jó kedélyű vagy, időnként hajlamos lehetsz „bedepizni”, és ilyenkor agresszívvé válhatsz. Fékezd meg a rossz kedvedet és kitöréseidet türkizzel, ami egyébként a balesetektől is véd.

Topáz: Mágneses vonzerőt kölcsönöz neked, melynek egy-egy vacsora partin ugyanúgy jó hasznát veheted, mint egy üzleti tárgyaláson.

Kvarc: Te is azon Nyilasok közé tartozol, akik az egyik pillanatban még nagykanállal habzsolják az életet, a másikban pedig átváltanak puritán üzemmódba? A kvarc ezt a kettősségedet segít kiegyensúlyozni.

 

 

 

 

Bak:

Hópehely obszidián: Vezetői képességeid vitathatatlanok, azonban esetenként túl mereven kezeled a dolgokat. Ez a drágakő segíthet, hogy mindig, minden helyzetben kellően rugalmas tudj maradni.

Gránát: Igazán szép ajándékokkal kecsegtet, ha rendszeresen használod a gránát erejét: magabiztossággal, flexibilitással és sok értékes baráttal.

Zafír: Soha semmibe se ugrasz fejest, szereted átlátni a dolgokat, mielőtt döntést hozol. A zafír a tisztánlátásod erősíti.


Vízöntő:

Ametiszt: A jó kommunikációs képesség már félsiker, és ez az ásvány nagymértékben segít, hogy barátságosan, szeretetteljesen tudj közeledni embertársaid felé.

Borostyán: Sajnos senki se kerülheti el a lelki sérüléseket. Te sem. A borostyán azonban segíthet, hogy a sebek minél hamarabb behegedjenek. Ha tanácsra van szükséged, vagy tanácsot kérnek tőled, akkor is jó hasznát veszed, felszínre hozza bölcsességed, hogy a lehetséges megoldások közül a legjobbat tudd választani vagy javasolni.

Hematit: Időnként hajlamos lehetsz túlságosan is elrugaszkodni a földtől. Álomvilágodból a hematit segíthet visszatérni a realitások talajára.


Halak:

Vérkő: Úgy érzed, hogy kezdenek összecsapni a hullámok a fejed felett, és az ár el fogja sodorni fáradtságos munkával felépített „kikötődet”? A vérkő ereje segíthet szilárd alapokat alkotni, illetve megtartani a menedéked.

Akvamarin: Növeli a koncentráció-képességed, illetve akkor is jó hasznát veszed, ha az ösztöneidet szeretnéd használni egy-egy helyzet megoldásakor.

Opál: Elűzi az aggodalmaidat, megnyugtat, és akkor is bevetheted, ha valamely rossz szokásodat, függőségedet szeretnéd egyszer és mindenkorra magad mögött hagyni.

Szavazás

Milyennek találod az oldalt ??

Kereső

 

free hit counter

 

lap tetejére

 

Szeretettel üdvözöllek

 

 

 

 

 

free hit counter

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boldog névnapot.

 

Module

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

0.041 mp